Aandacht tot in de puntjes

Zoek je naar producten en kleuren die bij jouw woonwensen passen? Wij helpen je graag verder met een verrassend advies en een helder plan van aanpak.

Vrijblijvend Interieuradvies

STAP 1

Oriënteren

Op zoek naar jouw persoonlijke woonstijl en woonwensen

Als het om het perfecte interieur gaat, is eigenlijk alles maatwerk. Materialen en kleuren moeten op elkaar maar ook op jouw persoonlijke stijl en wensen zijn afgestemd.  Daarnaast leven we nu in een tijd waar alles mag. Je ziet tegenwoordig de meest gekke combinatie's die een prachtig resultaat geven. Hier heb je een beetje durf en goed advies voor nodig!

 

STAP 2

Inspireren

Alle mogelijkheden zien, voelen, ervaren

Als we een goed beeld hebben van wat je zoekt, maken wij een selectie van producten die goed op je wensen aansluiten. Door onze grote showroom hebben we de mogelijkheid om veel producten en verschillende materialen te laten zien. Mochten we iets niet in de showroom hebben staan zullen we ons uiterste best doen dit toch voor elkaar te krijgen. Een meubel moet je tenslotte ervaren, voelen en zien!

STAP 3

Adviseren

Altijd de best passende oplossing

Als we alle mogelijkheden hebben gepresenteerd, komen we tot het uiteindelijke advies, waarbij we op basis van producteigenschappen jouw wensenlijstje nog een keer toetsen. Ook bespreken we hier de mogelijkheden wat betreft afwerking, aflevering en montage evenals overige services die we nog kunnen bieden zoals bijvoorbeeld de optie om de oude meubelen in te nemen.

STAP 4

aflevering en montage

Wij nemen alle risico's en zorgen uit handen

Wij komen voordat we artikelen op maat gaan bestellen alles tot in detail opmeten. We nemen nog een keer de totale order door om te kijken of we eventueel iets over het hoofd hebben gezien en niet met elkaar hebben besproken. Als alle artikelen bij ons binnen zijn, maken we een afspraak om alles door onze vakkundige mensen te laten afleveren of monteren. Waarbij alle risico's voor ons zijn en de garanties voor jou. Geen werk, geen zorgen; alles tot in de puntjes geregeld!