Over ons

Per 1 januari 2018 hebben Fleur en Job van der Klei de zaak overgenomen van Frank. Dit heeft ervoor gezorgd dat de collectie vernieuwd is met eigentijdse meubelen en prachtige nieuwe merken van nu. 

ONS TEAM

Job van der Klei 

Heerlijk creatief! Zijn passie voor styling en ontwerpen begon al jong. Tijdens zijn studie aan de Jan des Bouvrie Academie in Deventer heeft hij de fijne kneepjes van het vak geleerd. Nu maakt hij de meest prachtige ontwerpen. Hij heeft veel oog voor maatvoering, dus kom je er niet uit. Vraag om een vrijblijvend advies. 

Fleur van der Klei

Zakelijk sterk! Fleur werkte voorheen in een commerciële functie bij een grote uitzendorganisatie en was toe aan een nieuwe uitdaging. Zij heeft een opleiding interieur/styling en ontwerpen afgerond en zorgt er nu voor dat het hele proces goed verloopt. 

Frank van der Klei

Een en al ervaring! Getrouwd met Melitta en vader van Fleur en Job. 30 jaar geleden is Frank begonnen met een rotan meubelzaak. Tegenwoordig ziet de collectie er iets anders uit maar hij neemt nog altijd graag de tijd om te onderzoeken wat jouw wensen en voorkeuren zijn op het gebied van interieur. Kwaliteit en service staan bij hem hoog in het vaandel.

Carmen Bootsma 

Ontwerptalent! Carmen heeft gestudeerd aan HMC en is sinds juni 2019 oficieel ''binnenhuisadviseur''.  Zij heeft verschillende stages bij ons gelopen en is met haar diploma net op zak nu fulltime bij ons werkzaam.  Carmen maakt mooie ontwerpen, zij denkt graag mee met een open blik. 

Cameron Stewart

Altijd vrolijk! Cameron levert alle meubelen netjes bij u af en monteert raambekleding en kasten. Daarnaast is hij altijd vrolijk, heeft een glimlach op zijn gezicht en is in voor een praatje.